Fick snabb viktnedgång med GI Viktkoll


Tänkte inte bli så långrandig utan ville bara nämna att jag fick en synnerligen snabb viktminskning i ett slag, genom en enda åtgärd: jag gick med i GI viktkoll. Jag har tidigare varit väldigt skeptiskt till viktklubbar och överhuvudtaget människor som samlas runt målet att gå ner i vikt. Vet inte riktigt varför, men jag har alltid tyckt att det vilat något smått “fanatiskt” och väckelsemötesaktigt över hela grejen. Men just därför tänkte jag också att det passade mig bra med en viktklubb på nätet, eftersom jag då kunde styra villkoren för mitt deltagande på ett helt annat sätt. Och det visade sig vara ett personligt lyckodrag. Här fick jag hur mycket råd som helst, massor av bra recept, och framförallt all den inspiration och kunskap jag behövde för att gå ner i vikt.

Tidigare har jag bantat som alla andra, med allskönt pulverdieter och flygvärdinnemetoden och gud vet vad. Och som du säkert känner igen, så gick jag ner i vikt snabbt, men jag gick upp lika snabbt igen, när jag inte orkade hålla dieten längre.

Att lära sig äta rätt och att lära sig mat som passar i sin egen vardag tror jag är grundläggande för att lyckas med sin viktminskning på lång sikt.

No comments yet.

Leave a Reply