Viktminskning som fungerade för mig!


Då sitter man här, 52 år gammal, en tvärhand hög och vågen närmar sig 80! Panik? Nä, inte längre, nu när jag har fattat att snabb Viktminskning inte är något att sträva efter. Jösses, jag har nog testat allt, streckläst varenda artikel där Snabb Viktminskning nämns.

Det finns ju tusentals olika sätt för snabb viktminskning, jag har testat olika dieter. Lchf, äta mycket fett och ta bort kolhydraterna, resultatet blev viktökning. Jag testade fettreducerande piller, gick ner bra men så fort jag slutade gick jag upp gen.

Snabb viktminskning med pulverdiet håller inte i längden

snabb viktminskning före efterPulverdiet ger verkligen snabb viktminskning, men sååå tråkig, jag var hungrig hela tiden och så fort jag började gå över till fast mat igen ökade vikten och jag gick upp mer än jag gått ner!

Jag testade att sluta med ”vit” mat, avstod mjöl, ris potatis och jag vet inte allt… Snabb Viktminskning? Ja visst, men mat skall vara god och en njutning!

Jag gav upp tanken på snabb Viktminskning, gick med i en viktklubb på nätet, där jag fått lära mig hur det skall gå till att gå ner i vikt! Ät inte mer än du förbränner!

Äter numera all slags mat – och går ner i vikt!

Jag äter nu mer all mat, lite mindre portioner bara, lägger till mer grönsaker och äter oftare! Det får inte gå längre än 4 timmar mellan målen. Sköna promenader med hunden, bränner kalorier. Jag utövar mjuk träning, typ yoga och pilates tre dagar i veckan och det ger resultat!

Det ger ju inte någon snabb viktminskning som sagt, men 13 cm runt midjan efter 8 veckor är inte att förakta! Faktum är att jag knappt väger mig längre, måttbandet ger rättvisare resultat!